Коледен базар в 52. ОУ

02.01.2024 12:48

КОЛЕДЕН БАЗАР В 52. ОУ 

И тази година отмина неусетно. Изпращаме я с малко носталгия по хубавите спомени, свързани с нея, но и с много настроение и очакване за предстоящата 2024 година. А ние в 52 ОУ умеем да създаваме празници, защото тук работи екип от преподаватели, които заедно с ръководството на училището като истинско задружно семейство реализират в синхрон творческите си идеи. Защото тук учат прекрасни деца, които имат желание   да творят. И не на последно място сте Вие, техните родители, които ги подкрепяте в добрите дела. Така заедно с помощта на коледния дух и с благословията на Рождество Христово сътворихме своето Чудо. За пореден път реализирахме прекрасен Коледен базар, който ни сплоти във вярата в доброто и в щастието да даряваш. Със събраните средства тази година ще зарадваме нашите "специални деца", както и всички ние ще можем да се радваме през пролетта на новата маса за тенис в двора на училището.

Базарът беше тържествено открит от групата по Религия-Православие, включваща ученици от четвърти клас. Г-жа Димитрова поздрави учениците и им пожела светли Рождественски празници и щастлива нова година.

Г-жа Катерова обяви и победителите в конкурса за най-добре украсена класна стая:

На първо място бяха класирани учениците от 6 б клас под ръководството на г-жа Маринкова. На второ място - учениците от 2 а клас под ръководството на г-жа Янева и на трето място - 4 а клас под ръководството на г-жа Желязкова.

Екипът на 52 ОУ пожелава на всички новата 2024 година да бъде здрава, мирна, успешна и благата!